Theorieshop

In Theorieshop koop je (eenvoudig en snel) online een theorieproduct naar keuze. Veel succes met oefenen!

Complete theorieopleiding voor auto of motor in de PlanGo app op je computer, telefoon of tablet.

Rijschool Live2Drive maakt gebruik van het PlanGo theorieprogramma. Leerlingen van Live2Drive, zowel voor de auto- als motoropleiding, hebben nu gratis toegang tot de eerste hoofdstukken van de PlanGo theorie. Als je verder wilt studeren, kun je dit eenvoudig aan de rijschool laten weten via de LeerlingApp.

 

Voor wie diepgaander wil leren, biedt de PlanGo app de mogelijkheid om tegen betaling de volledige theoriecursus te volgen. Deze uitgebreide cursus omvat 200 hoofdstukken lesmateriaal, 100 introductievideo's, 334 deeltoetsen en CBR-oefenexamens. Handig, toch?

Hoe werkt het?

Examendatum
Alles begint met het bepalen van je examendatum. In de app geef je aan wanneer je je theorie-examen gaat afleggen. De app zal vervolgens een wekelijks leerplan voorstellen om de theorie te bestuderen. Zelfs als het examen nog niet is aangevraagd, kun je al beginnen met de theorie.

 

Hoofdstukken lezen en video's bekijken
De complete theorie-opleiding is beschikbaar in de app en is zelfs geschikt voor leerlingen met dyslexie, ADHD of autisme. Elke dag bestudeer je een aantal hoofdstukken met behulp van video's en uitleg. De theoriestof is opgedeeld in korte delen, zodat je in slechts enkele minuten een onderwerp kunt bestuderen. Of je nu onderweg bent, een tussenuur hebt of thuis op de bank zit, je kunt overal aan je theorie werken.

Deeltoetsen afleggen
Deeltoetsen dienen om te controleren of je de theorie begrepen hebt en kunt toepassen. In de opleiding zijn er 32 verschillende deeltoetsen met talloze vragen. Je krijgt direct feedback over de juistheid van je antwoorden. Als je een vraag fout beantwoordt, wordt de uitleg opnieuw getoond.

Examentraining

Voor een nog betere voorbereiding op het CBR theorie-examen bieden we examentrainingen aan. Deze oefenexamens zijn identiek aan die van het CBR en omvatten gevaarherkenning, verkeersregels en verkeersinzicht.

 

Kosten & geldigheid

Voor slechts een eenmalige betaling van € 65,00 krijg je onbeperkte toegang tot ons programma, geldig tot het behalen van je rijbewijs. Zodra je betaald hebt, kun je meteen aan de slag. Succes!

Rijden is meer dan een vaardigheid, het is de vrijheid om je eigen weg te kiezen. 

Bij Live 2 Drive helpen we je niet alleen om te slagen, maar ook om met zelfvertrouwen en plezier achter het stuur te zitten.

Start direct