WRM stagementor

Ben je toekomstig rij-instructeur? Ben je in fase 3 stagebeoordeling van je opleiding? Ben je op zoek naar een stagementor/stagebegeleider die je helpt met je stage op je eindexamen? Dan ben je bij Rijschool Live2drive op het juiste adres. Wij bieden toekomstige rij-instructeurs een stageplek voor categorie A (motor) en B (auto).

Lees meer

Categorie B

Ten minste 5 passieve uur (in de auto observeren van een les van de stagebegeleider/stagementor), waarvan 1 uur bestaat uit het meerijden met een CBR-praktijkexamen of tussentijdse toets (TTT) van een leerling van uw stagementor.

 

Ten minste 35 actieve uur (zelf lesgeven aan een echte rijbewijsleerling).

Categorie A

Ten minste 20 actieve uur (zelf les geven aan een echte rijbewijsleerling).
Het belangrijkste deel van stagebeoordeling fase 3/stage bestaat uit het leren begeleiden van een leerling. Tijdens de stage komen dan ook de volgende zaken aan bod:

  • Opbouw van een praktijkles/rijonderwijs

  • Handelingsanalyses.

  • De rijprocedure en het protocol.

Kosten voor de stage WRM A zijn € 850,-

Kosten voor de stage WRM B zijn € 850,-

Bijkomende administratiekosten € 25,-

 

Onze instructeur is in het bezit van een geldige lesbevoegdheid voor categorieën: A en B, kennis van CBR TOP-internet en verschillende geautomatiseerde agendasystemen. 

Wil je meer weten over Rijschool Live2drive? Over de mogelijkheden voor jou bij ons? Of heb je een vraag naar aanleiding van onze website vul dan het contactformulier in voor meer informatie.

Contact